Trouwen Krimpenerwaard

T

Naast feestvieren bij ons kunt u ook officieel in het huwelijk treden bij Trouwen Krimpenerwaard. Het is natuurlijk voor u een hele speciale dag, beleef deze daarom op een prachtige locatie bij u in de buurt. We hebben voor u in totaal twee verschillende kamers waar u de droom dag kunt beleven. De beide zalen hebben een prachtige eigen charme en daarmee zijn ze uitermate geschikt voor gezelschappen van 40 tot wel meer dan 200 personen. Dus maak het zo gek als je zelf wilt, nodig alleen je beste kennissen en vrienden uit, of kies ervoor om een groter feest te geven voor mensen die om je heen staan.

Officiële trouwlocatie bij Trouwen Krimpenerwaard

We hebben inmiddels het recht om ons echt een officiële trouwlocatie te noemen. Op die manier kunt u bij ons officieel in het huwelijk treden en daarnaast ook het feest geven in een van onze prachtige zalen. Bij Trouwen Krimpenerwaard bent u aan het juiste adres voor het totaalpakket voor uw bruiloft. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en hoe dit allemaal in zijn werk gaat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We willen u graag een onbezorgde dag bezorgen doordat u aan de slag gaat met een prachtige zaal voor uw gasten. Laat uw ceremoniemeester lekker alles regelen en daarmee kunt u rustig aan doen.

Een van de mooiste plekken in Nederland

Onze locatie bij Trouwen Krimpenerwaard is een van de mooiste locaties van Nederland. Wanneer u bij ons komt kijken, snapt u denk ook direct waarom dit zo is. Wilt u meer weten over ons? Neem vrijblijvend contact op of laat ons even een offerte opmaken. Ook voor de huidige beschikbaar, is het verstandig om even bij ons langs te komen.  Geen bruidspaar is hetzelfde, daarom willen we u graag op maat helpen.