Premium PLA Geel Fluor

P

Als op zoek bent naar een mooi en uniek product, dan is 3D printen iets wat tegenwoordig heel hip is. Het 3D printen is niet enorm lastig, maar biedt wel de mogelijkheid om allerlei verschillende soorten objecten te maken. Je kunt hierbij denken aan een simpele en fijne armband, maar ook een tafel zou je in principe met een 3D printer kunnen maken. Als je gaat 3D printen, heb je de juiste filamenten nodig. Dit is als het ware de inkt voor een 3D printer. Een goed voorbeeld van een prima filament is Premium PLA Geel Fluor. Dit product wordt verkocht in een aantal verscheidene diameters en is daarmee te gebruiken voor elk soort printer. Van een FDM tot een FFF technologie 3D printer, als je de juiste diameter kiest, kan het filament altijd gebruikt worden.

De voordelen van PLA ten opzichte van andere filamenten

Premium PLA Geel Fluor is een prima PLA filament ten opzichte van andere filamenten. Dit heeft te maken met een aantal zaken. Zo blijkt het 3D printen erg goed te werken, maar je kunt last krijgen van een sterke plastic geur tijdens en na het printen. Dit is natuurlijk erg vervelend en dit wil je zeker niet in je huis hebben. PLA biedt hiervoor een makkelijke oplossing, want omdat het gemaakt is van maisolie, is de plastic geur direct verdwenen. Je zult eerder een licht zoete geur ruiken dan een andere geur.

Het voordeel van maisolie

Omdat Premium PLA Geel Fluor werkt met maisolie, komen er ook andere voordelen naar boven. Zo is het zo dat maisolie een natuurlijk product is. Het is dus niet slecht voor het milieu om het te gebruiken. Daarnaast is het zo dat het product daardoor afbreekbaar is. Het product wat dan wordt afgebroken is biologisch, dus het is biologisch afbreekbaar.