Resultaatgericht schoonmaken is leuk en functioneel

R

Wanneer u binnenkort een speciaal event heeft waarvoor u zeker een schoon kantoor of bedrijfspand moet hebben, kunt u bij ons terecht. Op ons kunt u altijd rekenen als het gaat om het resultaatgericht schoonmaken van uw bedrijf. Tegenwoordig maken veel bedrijven schoon via een vaste aftekenlijst. Hierdoor zal altijd routinematig schoongemaakt. Wij zijn een bedrijf die niet te werk gaat via deze methode. Wij vinden deze methode niet passen binnen de visie dat alles goed schoongemaakt moet worden. Want op die manier worden er altijd dezelfde plekken schoongemaakt en zal nooit iets extra’s gedaan worden. Wij gaan graag te werk op een manier dat we alleen pakken wat nodig is. Onze schoonmakers kijken dus welk gedeelte er echt nodig is.

Meedenken en flexibel, dat is resultaatgericht schoonmaken

We zijn erg flexibel en denken graag met u mee. We doen dit om een manier door altijd te kijken wat echt nodig is bij resultaatgericht schoonmaken. Wanneer u een vergaderzaal gaat gebruiken voor een belangrijke meeting, zullen we deze extra goed schoonmaken. Onze medewerkers zijn allemaal erg bekwaam bij het schoonmaak vak en willen u zo goed mogelijk helpen met deze werkzaamheden. We maken niet alleen ruimtes schoon maar pakken ook veelgebruikte voorwerpen mee. Dit kunnen bijvoorbeeld tafels of stoelen zijn in de kantine die toch altijd wel als favoriet gebruikt worden. Kwaliteit is het meest belangrijk als het gaat om schoonmaken. Daarom doen we dit graag voor u. Laat de specialistische reiniging ook aan ons over en geniet van een schoon bedrijfspand het gehele jaar door.

Reiniging op allerlei gebieden

We voeren niet alleen schoonmaakwerkzaamheden uit die vallen onder alledaagse schoonmaak, maar we doen ook glasbewassing en tapijtreiniging. Vloeronderhoud hoort ook bij ons schoonmaakportfolio. Dit gebeurt allemaal in samenwerking met resultaatgericht schoonmaken. Neem snel contact met ons op en wij helpen u graag verder.