Smoothie bar ook voor uw evenement?

S

Smoothie bar ook voor uw evenement?

Vindt u het ook altijd zo lekker om smoothie bar te hebben bij een evenement? Iets wat verfrissend is en wat u hoofd weer koel maakt? Maar u kunt ook zelf voor u eigen evenement een smoothie bar huren. Zo geeft u uw eigen evenement een boost met extra vitamientjes in plaats van frisdrank vol met suiker. De bartenders maken van goede kwaliteit fruit, groente, zuivel, sappen en kruiden overheerlijke drankjes. Die vol zitten met natuurlijke suikers.

 

Verschillende soorten smoothies bij smoothie bar?

Er zijn verschillende soorten smoothies verkrijgbaar bij een smoothie bar. Festival smoothies zijn een hele trend op festivals. De afgelopen jaren is er steeds meer belangstelling gekomen voor gezond eten en drinken. Daarom is het gegarandeerd een succes als je een smoothie bar neerzet op jouw festival.

 

Ook op een evenement is een smoothie bar niet meer weg te denken. Naast het vele fastfood op een evenement is een smoothie bar onmisbaar op uw evenement. Een smoothie bar zit boordevol vitaminen die na een fastfood maaltijd heel wat beter smaken. Bartenders maken heerlijke smoothie recepten, om alvast in de stemming te komen voor smoothies.

 

Phineapple Passion: ananas, banaan, yoghurt, ananassap en een topping met verse passievrucht.

Forest Fruit Breeze: aardbeien, bosvruchten puree en cranberrysap.

Spicy Mango: Spaanse peper, mango puree, vanille en sprite.

 

Nu het zomerfruit er weer aan komt kunnen wij uw zomer nog genietwaardiger gemaakt. Zo kunt u nog frisser en gezonder de zomer in gaan.

 

Heeft u binnenkort ook een evenement of een feestje te organiseren? Loop onze smoothie bar niet voorbij! Wanneer u bij ons een smoothie bar huurt zit hier inclusief een bartender bij. Zo biedt u uw klanten naast al het fastfood ook gezond voedsel aan. U zet  zich zo in voor een gezondere wereld.