Taalcursus in-company

T

Als u werkt bij een bedrijf dat zaken doet met Spanje, dan wilt u graag vloeiend kunnen communiceren met uw Spaanstalige collega’s. Het is prettig als u probleemloos uw gedachten kunt verwoorden en mensen kunt overtuigen van uw standpunt. En wellicht wilt u goede presentaties kunnen geven in het Spaans, of vindt u het belangrijk om brieven en e-mails te kunnen opstellen in het Spaans. In dat geval biedt een zakelijke taaltraining uitkomst voor u. Zakelijke taaltrainingen van de hoogste kwaliteit vindt u bij The Square Mile. Wij richten ons al jarenlang op het geven van de beste taaltrainingen voor bedrijven door heel Nederland.

Leerdoelen behalen

Bij The Square Mile wordt uw taalcursus Spaans volledig afgestemd op uw situatie. Er wordt gekeken naar uw branche en functie en daarbij worden uw wensen en leerdoelen in acht genomen. Op die manier kunnen onze gespecialiseerde trainers de perfecte taaltraining voor u samenstellen. Tijdens de trainingen wordt aandacht besteedt aan jargon en andere factoren die voor uw functie van belang zijn. Een persoonlijke benadering vinden wij van groot belang en u bent als cursist geen nummer. Onze trainers zullen u de begeleiding bieden die u nodig heeft om te kunnen werken aan al uw leerdoelen en deze ook te behalen.

Ontdek de mogelijkheden

Naast een cursus Spaans kunt u natuurlijk ook bij The Square Mile terecht voor andere talen, zoals een cursus Italiaans, Russisch, Duits of Chinees. Alle cursussen zijn te volgen op verschillende niveaus, zodat u bij ons terecht kunt als beginner, maar ook als gevorderde. U kunt uw taalcursus binnen uw bedrijf volgen, maar wij hebben ook een aantal trainingslocaties waar u naartoe kunt komen. Heeft u een individuele taaltraining nodig? Ook dan kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op, zodat we met u de mogelijkheden kunnen doornemen.