Verkopenvanjevordering

V

Verkopen van je vordering

 

Als u een openstaande vordering heeft van iemand en diegene wilt niet betalen. Dan kunt u  zelf een incassobureau inschakelen, maar u kunt ook uw vordering verkopen. U kunt uw vordering op verschillende sites aanbieden er zullen dan kopers reageren, waaronder http://www.verkopenvanjevordering.nl

 

Het idee van verkopen van je vordering

Het idee is ontstaan doordat er veel facturen niet betaald werden, maar de schuldeiser geen tijd en geld had om de factuur te laten incasseren door een incassobureau. Dus alle openstaande facturen gingen verloren, dat is jammer dus daarom is het idee ontstaan om de vorderingen van de mensen over te kopen. zo kregen de schuldeisers toch nog een klein deel van hun geld en de vordering werd toch betaald.

 

Akte van cessie

In de incasso en credit branche wordt veel gesproken over de akte van cessie. Maar wat is precies de akte van cessie?

Een akte van cessie is een schriftelijke overeenkomst tussen een kopende en verkopende partij. Deze is pas officieel als beide partijen de akte van cessie hebben ondertekend.

 

Voor wie is verkopen van je vordering bedoeld

Het is bedoeld voor iedereen die een vordering wilt verkopen. Het maakt niet uit wat voor bedrag het is. En of u nou een particulier of bedrijf bent. Wij accepteren alle vorderingen!

 

Kijk voor meer informatie voor het verkopen van je vordering op verkopenvanjevordering.nl.