Bluebeam Software: een veelzijdige oplossing

B

Wat ooit begon in 1997

Het begon allemaal in 1997, toen de technologie van CAD naar PDF-bestanden werd ontworpen voor de ruimtevaarttechnici. Nu is de Bluebeam Software uitgegroeid tot een bekroonde oplossing op het gebied van maken, markeren en bewerken van PDF’s. De software wordt inmiddels gebruikt door vooraanstaande architecten- en ingenieursbureaus en bouwbedrijven, net als overheidsinstanties. Ook studenten, onderwijsdeskundigen en boekhouders maken tegenwoordig naar tevredenheid gebruik van de software. En dat vraagt uiteraard om meer aandacht. Bluebeam zorgt voor een slimme en makkelijke oplossing voor papierloze workflows, die toch gebruik willen maken van PDF.

Meedenken met de gebruiker

Bluebeam software blijft verbazen en doet dat op meerdere manieren. We denken tegenwoordig digitaal en ook het bedrijfsleven is niet achtergebleven. Vooral de bouwsector heeft daarbij optimaal geprofiteerd van de digitale ontwikkelingen. De software van Bluebeam is daarom ook één van de meest gekozen oplossingen voor projectmanagement in de bouwwereld. Niet alleen is de software veelzijdig en gebruiksvriendelijk, ook kunnen de bestanden worden voorzien van real-time informatie. Fysieke vergaderingen zijn daardoor overbodig en papierverspilling is verleden tijd. Hiermee wordt zowel in tijd als kosten bespaard en kan ook het milieu mee profiteren van een zuinige oplossing.

Een logische keuze

BPA Bouwplaatsautomatisering gebruikt daarom ook uitsluitend de software van Bluebeam. Op kantoor wordt daarbij de extreme versie gebruikt en op de bouw de standaard versie. Bluebeam kan daarom worden gezien als de ultieme oplossing voor iedereen die met bedrijfsautomatisering te maken heeft. Denk daarbij aan de overheid, onderwijsinstellingen bouwbedrijven, architecten, ziekenhuizen en kantoren. BPA levert het volledige softwarepakket van Bluebeam en voorziet daarbij in een complete dienstverlening.

  • De pakketten zijn beschikbaar met verschillende licenties.
  • Bluebeam Software is het enige softwarepakket dat je nodig hebt op de werkplek. BPA helpt daarbij graag met de installatie op de laptop of tablet.
  • Per gebruiker is één licentie benodigd.

» Hoe kun je jouw pakket aanschaffen? De software van Bluebeam is beschikbaar in de veelzijdige webshop van BPA. Toch eerst nog vragen? Neem dan gerust contact op met de helpdesk van BPA.