Snelvouwdeur – ruime selectie, meer dan genoeg keuze

S

Het is soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Als u kiest voor een snelvouwdeur zijn er een tal van mogelijkheden. Wij hebben geluisterd waar onze klanten tegenaan liepen en hebben onze website totaal op de schop gegooid. Hierdoor hebben wij het proces van het kiezen van een snelvouwdeur vereenvoudigt.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de aanpassingen die wij hebben doorgevoerd? Lees dan dit artikel snel verder. Ik geef u toelichting over onze nieuwe website.

Snelvouwdeur: nieuw selectiemenu

Als u op onze website komt is het makkelijk navigeren naar de subpagina van snelvouwdeur op de pagina vertellen wij u eerst wat algemene informatie over het product. Daarna loopt u stapsgewijs het proces door. De eerste keuze die u maakt is of uw een snelvouwdeur voor binnen of buiten wilt gebruiken. Als u uw keuze heeft gemaakt kunt u daarna bij productgroep kiezen wat het doeleinde van uw deur is de groepen bestaan uit:

  • Kunsstof snelvouwdeuren
  • Koel- en vriesdeuren
  • Snelvouwdeuren
  • Cleanroomdeuren
  • Snelvouw turbodeuren
  • Deuren voor parkeergarages
  • Machine afschermdeuren
  • Snelvouw spiraaldeuren

Heeft uw deur ook nog specifieke eigenschappen waaraan het moet voldoen kunt u deze selecteren onder het kopje eigenschappen. Sommige hebben een kleine overlap met de keuze die u ook kunt maken in productgroep. Onder eigenschappen valt: deuren met soft touch, machineafscherming, explosieveilig, aanrijbeveiliging, koeling/diepvries, standaardtoepassing, parkeergarages, natte ruimte, isolatie, cleanroom en transportbanden.

Standaard eigenschappen snelvouwdeur

Daarnaast hebben alle snelvouwdeuren standaard eigenschappen. Zo beschikken alle deuren over een goede geluidswering, zijn ze enorm energiezuinig, hebben ze een enorme snelheid, zijn ze inbraak werend en kunnen ze een windbelasting aan tot wel 142 kilometer per uur.

Contact

Wij hopen dat u geïnspireerd bent door de mogelijkheden van onze nieuwe website. Benieuwd wat een snelvouwdeur in uw situatie zou betekenen? Kom met ons in contact en vraag een vrijblijvende offerte aan!