Datwyler

D

 

In het nieuws kom je deze naam steeds meer tegen. Dit komt omdat zij een bedrijf hebben opgezet die het ongelooflijk goed doet in deze tijd. Zij zagen een gat in de markt en hebben deze op een succesvolle wijze opgevuld. Momenteel hebben zij al vele overnames op hun naam staan en ze groeien nog steeds. Daarnaast heeft Datwylereen uitgebreid assortiment op het gebied van internet en telefonie. Wanneer je dan ook nieuw apparatuur nodig hebt voor internet of telefonie, raad ik het je aan om de apparatuur van hen aan te schaffen. Niet alleen doet het precies waar het voor bedoeld is. Het is daarnaast ook van uitermate goede kwaliteit en gaat ook langer dan gemiddeld mee.

 

Ons assortiment

Ook wij hebben natuurlijk de producten van Datwyler in ons assortiment. U kunt ons assortiment zowel online als offline bezoeken. Wanneer u voor de online variant kiest, hoeft u zich geen zorgen te maken over de deskundige hulp die wij aanbieden. Deze is namelijk ook online verkrijgbaar. U kunt op elk moment van de dag een online chat starten en uw vragen stellen aan een van onze medewerkers. Onze chat en hulp zijn 24 uur per dag geopend. Wanneer u ervoor kiest om naar onze fysieke winkel te komen, kunt u hier natuurlijk uw vragen aan het personeel stellen. Ons personeel staat altijd klaar om u te helpen met uw aankopen.

 

Montage service

Heeft u liever dat er een monteur bij u langs komt om na te gaan wat er aan vervanging toe is u kan adviseren in het maken van de beste keuze? Neem dan even contact op met ons. Wij zullen vervolgens nagaan welke monteur het meest geschikt is voor de job en zullen deze naar jou toe sturen. Natuurlijk kun je ook aangeven of je wilt dat de monteur ook meteen de apparatuur monteert of niet. Alles is mogelijk. Je hoeft enkel aan te geven wat je graag wilt!