RJ45

R

RJ45 is een aansluiting voor internet die je bijvoorbeeld kan gebruiken voor je pc of laptop. Door deze aansluiting te gebruiken heb je een verbinding die zekerder is waardoor de verbinding minder slecht. Ken je dat zit je net lekker op je pc te gamen valt de internet weg of wordt het internet extreem traag. Door de aansluiting van de RJ45 is je internet stabieler en is de kans op vertraging kleiner tijdens het gamen. Dit scheelt een hoop frustratie want veel gamers geven aan dat een slechte verbinding 1 van de grootste irritatiepunten is tijdens het gamen. Dit kan nu dus worden verholpen door de RJ45 die dit probleem oplost.

 

Lekker doorwerken door de RJ45

 

Het internet is door de speciale aansluiting niet alleen stabieler maar het internet is ook een stuk sneller. Dit is natuurlijk ideaal voor de thuiswerkers onder ons die erg gebaat zijn bij een goede verbinding. Een goede verbinding is bijvoorbeeld noodzakelijk voor klantcontact maar ook bijvoorbeeld voor onderzoek of administratie. De RJ45 is makkelijk aan te sluiten dus hier zult u geen problemen mee hebben het is zelfs binnen enkele minuten gebeurd. Dit zorgt ervoor dat u snel weer verder kan met uw dagelijkse bezigheden en niet veel energie hoeft te verspillen aan het aansluiten van de RJ45.

 

Verschillende soorten aansluitingen

 

Er zijn veel verschillende soorten aansluitingen maar je kan het beste een speciale aansluiting hebben die speciaal gemaakt is voor de pc en laptop. Dit is het beste voor de internetverbinding omdat deze aansluitingen er speciaal voor gemaakt zijn. De RJ45 is van de beste materialen gemaakt zodat hij lang meegaat. Zoals ik hierboven al heb vermeld duurt het niet lang om de aansluiting aan te sluiten maar je moet wel effetjes opletten of je het goed doet anders merk je niet heel veel van de aansluiting.