Is de Tag Heuer Connected het geld waard?

I

Is de Tag Heuer Connected het geld waard?

Heb jij dit horloge op het oog maar wil je graag eerst weten wat je koopt voordat je een smak geld uit geeft? In deze blog vertel ik mijn ervaringen over de Tag Heuer Connected. Is dit Zwitserse horloge €1350 euro waard? En wat maakt dit horloge nou zo bijzonder.

 

Gadget of horloge?

Bij sommige smartwatches vraag je je eigenlijk af of het nou een gadget hebt aangeschaft of een horloge. Dit horloge vind ik duidelijk een horloge en geen gadget. Als je het horloge draagt ziet het er echt uit als een horloge en pas als mensen er echt goed naar kijken zien ze dat het een smartwatch is. Dit vind ik een groot voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld de Apple Watch. Deze ziet er eerder uit als een mini tablet dan een horloge. Ik krijg ook vaak de vraag of de Tag Heuer Connected niet te groot is. Ik kan je zeggen dat dit absoluut niet het geval is. Als ik een foto maak van het horloge om mijn pols krijg ik inderdaad nog wel eens de opmerking dat het horloge groot is. Maar als je het horloge in real life ziet valt dit reuze mee. Het kan natuurlijk zijn dat je een voorkeur hebt voor iets kleinere horloges. Maar laat je vooral niet tegenhouden door de afmetingen van de Tag Heuer Connected.

 

Te duur?

Als ik mensen vertel dat de Tag Heuer Connected €1350 is vallen ze vaak nog net niet stijl achterover. Maar als we eerlijk zijn betaal je gewoon voor het merk. Rolex is bijvoorbeeld ook zo duur door de naam. Dit is met dit horloge eigenlijk hetzelfde verhaal. Mechanisch is hij niet specialer dan goedkopere horloges maar dit horloge is wel perfect afgewerkt met hele mooie materialen. En eerlijk? Daar betaal je toch gewoon voor.