Waarom je nu VoIP reseller wilt worden!

W

Lijkt het je wat om VoIP te gaan verkopen, maar wil je niet de zoveelste telecomaanbieder worden? Wordt dan VoIP reseller! Als reseller verkoop je VoIP diensten aan derden, waarover je vervolgens een commissie ontvangt van de leverancier. Je bent eigenlijk een partner van de leverancier, maar verkoopt de diensten onder je eigen naam!

Wat is VoIP telefonie?

VoIP telefonie maakt het mogelijk om via internet te bellen en de telefooncentrale continu aan te passen. Het is tegenwoordig erg populair bij bedrijven, maar ook voor particulieren wordt het steeds interessanter. Niet alleen vanwege het aantrekkelijke kostenplaatje, maar ook vanwege de goede spraakkwaliteit en de vele mogelijkheden die het biedt. Zo kun je bijvoorbeeld altijd bellen vanaf je vaste nummer, ook als je onderweg bent. Ook kun je een wachtrij instellen of professionele modules toevoegen zoals een receptiefunctie.

Wat doet een VoIP reseller precies?

Het mag dus duidelijk zijn dat er steeds meer vraag is naar VoIP bellen. Dit maakt het voor VoIP resellers dan ook een interessant product om te verkopen. Wil je ook graag VoIP reseller worden? Dat kan vrij eenvoudig bij een bedrijf zoals Wholesale Dutch Telecom. Je maakt gebruik van een bestaand platform, waardoor je zelf geen technische kennis nodig hebt van VoIP. Je hoeft je dus alleen te richten op het leuke aspect ervan. Zoals het verkopen en installeren van maatwerk diensten op het gebied van VoIP telefonie. Daarnaast ben je voor je eigen klanten ook het directe aanspreekpunt!

Waarom je Whitelabel VoIP reseller wilt worden

Whitelabel VoIP reseller houdt in dat je het product onder je eigen naam verkoopt, maar alles achter de schermen via het platform van de leverancier verloopt. Het stelt je in staat om je eigen verdienmodel te realiseren, zonder dat je het telecomsysteem hoeft op te zetten!