RJ45

R

 

Een RJ45 is een connector die maar liefst 8 pinnen heeft. Deze pinnen worden echter niet allemaal gebruikt. De RJ45 is voornamelijk bedoeld voor telefoonlijnen en deze hebben maar 2 pinnen nodig. Het is de bedoeling dat deze jack de telefoonlijn aansluit met een ander apparaat. Heeft u  momenteel deze jack nodig? Kijk dan bij ons in de webwinkel. Heir hebben we vele verschillende op voorraad en kunnen deze ook op kort termijn bij u leveren. Wij zijn een technische groothandel dat zich door de jaren heen heeft weten te onderscheiden op het gebied van infrastructuur. Wij zijn leverancier in telecom- en datanetwerken. Hiervoor hebben wij alle producten om dit mogelijk te maken.

 

Hoe bestel ik mijn RJ45?

 

Mocht u onlangs klant zijn geworden van onze groothandel, dan kunt u een inlogcode aanvragen via onze klantenservice. U kunt hiervoor een mailtje sturen naar onze verkoopafdeling. De gegevens hiervoor vind je op onze website. Wanneer u momenteel nog geen klant bent, kunt u ook eerst een soort offerte aanvragen voor de producten waar u interesse in heeft. Wat u werkelijk doet is een prijs opvragen, wij zorgen er dan direct voor dat u een prijsopgave ontvangt en mogelijk uw bestelling kunt plaatsen. Wanneer u al klant bent kunt u uw bestelling via de webwinkel plaatsen, maar dit kan ook via de e-mail. In de webwinkel vind je het uitgebreide assortiment met de prijzen. Hiervoor moet u tevens wel ingelogd zijn.

 

 

Betaal ik verzendkosten over een RJ45?

 

Mocht u enkel een RJ45 nodig hebben, kan het zomaar zijn dat u hierover 15 euro verzendkosten betaalt. Daarom raden wij het aan om uw hele bestelling in een keer te plaatsen, dit kan namelijk schelen in de kosten voor het verzenden. Wanneer u zoveel nodig heeft dat er een pallet bij geleverd moet worden komen hier ook weer kosten overheen.