Planningsprogramma ontwikkeld naar de wensen van de planner

P

Het is voor bedrijven vaak een heel gedoe om alle administratie van medewerkers bij te houden. Wij hebben hier de oplossing voor. Wij hebben een planningsprogramma ontwikkeld samen met planners. Zo zijn we ervan verzekerd dat alle functionele elementen zijn toegevoegd. Wij helpen uw bedrijf uw administratie netjes en overzichtelijk te maken.

Wilt u meer weten over ons planningsprogramma? In dit artikel vertel ik u meer over de functionaliteiten.

Planningsprogramma – de functionaliteiten

Zoals het woord planningsprogramma al zegt hebben wij een tool ontwikkeld waarin u makkelijk de roosters van uw medewerkers kunt verwerken. In een oogopslag kunt u zien hoe de bezetting is en of u onderbemand bent. Maar het is veel meer dan een planning alleen. Zo kunt u uw organisatiestructuur hierin opnemen, contact gegevens verzamelen en kwalificaties van de medewerkers benoemen. Door het toevoegen van de kwalificaties aan medewerkers kunt u ook taakbeheer in uw planning toevoegen, dan weet u medewerker precies welke werkzaamheden hij kan verrichten zodra hij op werk aan komt.

Het is naast een standaardplanning ook een tool standenregistratie. Zo ziet u gemakkelijk terug in de planning als een medewerker zich ziek heeft gemeld. Op deze manier beschikt u ten alle tijden over een geüpdatete versie van het rooster. Een andere tool die inzicht geeft in de stand van zaken is de optie om rapportages uit te draaien, dit helpt u bij het analyseren van de planning en geeft verbeter punten voor de toekomst weer.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Klikt ons planningsprogramma u als muziek in de order? Breng dan een bezoekje aan onze website. Hier kunt u al eens rustig inzien hoe het planningsprogramma eruit ziet. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via de mail maar ook telefonisch. Onze medewerkers staan u graag te woord.