Neem jij je veiligheid serieus? De AlarmsysteemExpert ook!

N

Wetende dat een ongeluk of een geplande poging om jouw eigendommen te ontvreemden in een klein hoekje zit, is nog geen reden om bij de pakken neer te gaan zitten. Tegen zulke situaties kun je je namelijk bewapenen! Al wat je hoeft te doen is kiezen voor een betrouwbaar alarmsysteem. Zodra dat geïnstalleerd is, word je middels luide tonen of een ander signaal van een noodsituatie op de hoogte gesteld, zodat jij adequaat kunt reageren.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees dan wat de AlarmsysteemExpert allemaal voor je kan betekenen!

Systemen

Alle systemen die wij aanbieden zien er in basis wel hetzelfde uit. Maar wij houden rekening met de eisen en wensen van onze klanten! Dat wil zeggen dat wij een alarmsysteem kunnen aanbieden dat net zo uitgebreid is als jij het wilt hebben. Hoeveel camera’s en sensoren had je gewenst? Hoe wil je van een noodgeval op de hoogte worden gebracht? Dat mag je allemaal zelf bepalen.

En wanneer je op de hoogte bent, kun je zelf direct op de situatie inspelen. Natuurlijk breng je jezelf eerst in veiligheid en daarna kun je, mocht dat nodig zijn, de hulpdiensten bellen.

Je (tuin)huis, garage, winkel of kantoor wordt met de slimme systemen van de AlarmsysteemExpert optimaal beveiligd!

Installatie

Laat de complete installatie van je nieuwe systeem maar aan ons over! Sterker nog, in bepaalde gevallen heb je geen keuze. Dat wil zeggen dat specifieke systemen alleen maar door een erkend monteur mogen worden aangebracht. Deze zal je daarna ook haarfijn uitleggen hoe de camera’s, sensoren en bediening in hun werk gaan.

Natuurlijk kun je vooraf de bekabeling aanleggen om de monteur een handje te helpen. Bovendien hebben we ook systemen in huis die je gewoon zelf kunt monteren, aangezien er geen uitgebreide technische kennis voor nodig is.