De voordelen van onze personeelsplanning software liegt er niet om

D

Een belangrijke taak voor de werkgever is het maken van de wekelijkse personeelsplanning. Des te groter het bedrijf, des te lastiger dat is. Dit probleem is van alle tijden, ook voordat het digitale tijdperk intrad. Dankzij een digitale personeelsplanning vallen er wel erg veel moeilijkheden weg en daarom willen we u wijzen op de personeelsplanning van ShiftBase. We hebben namelijk software ontwikkeld dat zich geheel richt op het inplannen van uw personeel. Of het nu gaat om een standaardplanning, een bewerkbare maand- dan wel weekplanning of zelfs een dagplanning, dankzij deze software worden alle gegevens overzichtelijk bewaard en weergegeven. Bij grotere bedrijven is er soms zelfs een afdeling planning. We denken ook aan scholen die voor iedere klas maar ook iedere leraar een speciale planning moeten maken. En wat te denken van musea die rondleidingen aanbieden aan groepen? Ook zij kunnen vanaf nu uit de voeten met de personeelsplanning van shiftbase.com. Uw werknemers kunnen te allen tijde hun planning inzien omdat ze thuis en onderweg kunnen inloggen. Dat maakt het voor hen ook een stuk gemakkelijker om veranderingen door te geven. Ze kunnen ruim van te voren hun gewenste vakantiedagen en verlofdagen aangeven en zich zelfs ziek melden via de personeelsplanning software. Klinkt u dat allemaal als muziek in de oren of vindt u het nu opeens wel heel erg snel gaan? Ons team en onze site staan voor u klaar dus schroom niet maar klim in de pen als u hier prangende vragen over hebt.

Zorg dat de personeelsplanning op tijd inzichtelijk is

Een werkrooster maken is een hele klus. Natuurlijk zijn er alternatieven, ook digitaal. Denk bijvoorbeeld aan Excel. Maar dit is nu juist een programma waar u van alles mee kunt en dientengevolge vele honderden zo niet duizenden functies heeft. U hebt letterlijk een cursus nodig als u met dit softwarepakket iets wilt opbouwen. U hebt geen zin om iedere week een nieuwe planning te moeten maken met deze spreadsheet. Dat is omslachtig, sterker nog: achterhaald. Kies voor een overzichtelijke personeelsplanning met vele functies die u ongetwijfeld snel onder de knieën hebt.

  • Want met onze personeelsplanning kunt u kostenbesparend te werk gaan,
  • U kunt doelbewust en snel mensen op de juiste plek en tijdstip inplannen,
  • En alle werknemers hebben vanaf nu een direct inzichtelijke werkplanning.

Via dit digitale netwerk kunt u nieuws met uw werknemers delen, uren registreren, dagboeken bijhouden en financiële rapportages inzien. Het is dus niet enkel een personeelsplanning, uw financiële registratie waaronder de salarisadministratie kunt u grotendeels onderbrengen op dit programma. Werknemers kunnen onderling een ruilverzoek indienen. Want hoe vaak gebeurt het niet dat iemand vrij wil hebben op het laatste moment vanwege onvoorziene gebeurtenissen? Dat gaat dan via de planner die weer anderen moet aanspreken in de hoop een bereidwillig personeel te vinden die op die uren nog kan werken. Vanaf nu kan uw personeel dit helemaal zelf regelen, dus zonder tussenkomst van een planner of werkgever. Tel uit uw winst want hiermee worden u heel wat irritaties bespaard.

Vanaf nu kunt u overzichtelijk rekening houden met de wensen van uw personeel

Ziet u de personeelsplanning wel zitten? Probeer het dan eerst eens vrijblijvend uit. U kunt zich online als bedrijf direct aanmelden en dan krijgt u van ons een proefperiode van maar liefst 30 dagen. Bevalt het? Sluit dan een abonnement af. Onze support en klantenservice staan voor u klaar, ook als er storingen zijn. Volg ten slotte het laatste nieuws over updates en nieuwe functies via de sociale media zoals op Facebook en Twitter.

Lees meer…