Wie niet waagt wie niet wint | Op naar de Wadden!

W

Hoe klein ons kikkerlandje ook is, er zijn vast genoeg plekken waar jij nog nooit bent geweest. Plaatsen waarvan jij absoluut niet had gedacht dat je er ooit dat je er zou werken en/of voor langere tijd zou verblijven. Laat staan dat je het gevoel zou krijgen er thuis te horen!

Maar op de Waddeneilanden is alles mogelijk. Je komt er zoveel bijzondere mensen tegen, zowel locals als bezoekers uit alle windstreken. En werk is er ook genoeg, als je maar weet waar je moet zoeken. Kortom, wat let je? Kom naar de Wadden!

Werken op de Wadden

Hoe bijzonder de eilanden ook zijn, de Wadden hebben gewoon inkomsten nodig om zichzelf in stand te houden. Vaak genoeg gebeurt dat nog op ambachtelijke niveau. Zoals het brouwen van speciale bieren en het maken van de beroemde schapenkaas op Texel! De authentieke bereidingswijze voegt behoorlijk toe aan de aantrekkingskracht van het eiland.

En aantrekkingskracht heeft het, gezien de niet aflatende bezoekersaantallen ieder jaar! Om al dat toerisme aan te kunnen, worden er regelmatig uiteenlopende vacatures voor Texel uitgezet. Zowel in de horeca als in andere vakgebieden zijn enthousiaste mensen nodig. Bekijk dan ook snel het aanbod van Waddenvacatures en vind de baan die perfect bij je past!

Wonen op de Wadden

Zeker wanneer je een vaste aanstelling hebt, is het wel zo handig om niet al te ver van je werkplek vandaan te verblijven. Dus waarom niet wonen op de Wadden? Je zult merken dat Texel – maar ook ieder ander Waddeneiland – een speciaal plekje in je hart krijgt zodra je voor het eerst voet aan wal hebt gezet! Er is het hele jaar bovendien genoeg te doen. Regelmatig worden er namelijk sportwedstrijden, muziekfestivals, markten en vele andere gezellige evenementen georganiseerd die je niet wilt missen.

Twijfel daarom niet langer en kies voor een leven op de Wadden!