Pigtails kunnen je internet verbeteren

P

Pigtails kunnen je internet verbeteren

Er kunnen verschillende klachten ontstaan bij het gebruik van het internet. Denk hierbij aan de snelheid, maar ook de stabiliteit van het internet kan een stuk minder zijn dan dat de verwachtingen over het internet zijn. Dit kan dan weer verschillende oorzaken hebben. Of je betaalt niet veel per maand, dus krijg je ook minder mogelijkheden met het internet, of je beschikt niet over de juiste verbinding. Als je bijvoorbeeld beschikt over een normale internetkabel, dan is het inderdaad mogelijk dat het internet niet aan jouw verwachtingen voldoet. Als je beschikt over de glasvezelverbinding, dan zou je eigenlijk eens moeten kijken naar de mogelijkheid om ook pigtails te gebruiken. Deze pigtails zorgen voor een betere verbinding die ook meer snelheid met zich meebrengt.

De grote voordelen

Bij het gebruik van pigtails zijn er een aantal voordelen, een paar kleine, maar ook zeker een aantal grote. Zo wordt het internet sneller, doordat de pagina’s sneller worden geladen zijn ze dus ook sneller zichtbaar. Niet alleen de snelheid gaat omhoog, maar ook de stabiliteit is een stuk beter. Er kunnen geen storingen ontstaan door deze pigtails. Een detail, je gaat maandelijks ook minder betalen bij het gebruik van glasvezel.

Wat zijn pigtails

Ik heb het nu een aantal keer over pigtails gehad, maar wat zijn het eigenlijk? Heel simpel uitgelegd zijn het soort tussenkabels die tussen de connectoren, het kastje waar het internet zit, en de verbinding van jouw laptop zit. Door deze tussenkabels te gebruiken wordt de verbinding sterker en beter. Dat zijn dus meteen die voordelen die bij pigtails horen. Hoe het allemaal precies in zijn werking gaat weet ik ook niet, maar dit is een makkelijke uitleg ervan.

Aankopen doen

Er zijn verschillende plekken waar je deze tussenkabel kunt kopen. Het beste is om el langs een specialist te gaan en daarmee het beste materiaal in huis te halen.