Vertel uw bedrijfsverhaal met een pakkende animatiefilm

V

Vertel uw bedrijfsverhaal met beelden en laat een animatiefilm maken. Studio QKLQ is uw professionele partner in mediaproducties. Wij brengen uw boodschap kraakhelder over aan uw doelgroep. De ervaren specialisten van Studio QKLQ schrijven, filmen, spreken en componeren met maar één doel: uw pakkende verhaal vertalen in een emotievolle videoproductie. Wij denken mee en wij denken vooruit. U wordt daarbij van de brainstormfase tot de uiteindelijke animatiefilm begeleid.

Een korte en krachtige animatiefilm tegen een scherpe prijs

Studio QKLQ is hét adres om een kwalitatief hoogstaand en betaalbaar animatiefilmpje te laten maken. U kunt dit voor langere tijd inzetten voor al uw promoties en reclamedoeleinden. Wij werken snel en zorgvuldig. Als u haast heeft, kunnen wij binnen een week een animatiefilmpje voor uw bedrijf, organisatie of instelling verzorgen, inclusief stockmuziek, voice-over en sounddesign. U krijgt altijd een animatiefilm op maat. Kort maar krachtig, met 100% tevredenheidsgarantie.

Uiteenlopende videoproducten in Amsterdam

Studio QLKQ heeft een videoproductiebedrijf in Amsterdam, waar alle soorten films worden gemaakt. Van bedrijfsproducties, productvideo’s en animatiefilms tot muziekclips, webinars en live registraties van evenementen en congressen. Elke videoproductie is uniek en onderscheidend. Het geeft u een marketinginstrument in handen, waarmee u uw doelgroep in beweging krijgt. Wij hebben oog voor detail en focussen ons op uw doelstellingen.

Studio QLKQ is u 24 uur per dag van dienst met audio- en videoproducties en voice-overs. Heeft u behoefte aan een vrijblijvende brainstorm of heeft u vragen? Bel ons op (+31(0)23 369 09 99), laat u terugbellen of e-mail naar [email protected] U kunt ook meteen online een offerte aanvragen.