Belgische autoveiling maakt bedrijfswagen verkopen eenvoudig

B

Wilt u snel en eenvoudig uw bedrijfswagen verkopen, zonder kosten te maken? Dan kunt u gebruik maken van de autoveiling van Besteautobod.be. Binnen 24 uur verkoopt u uw auto aan de beste prijs, zonder gedoe.

Snel verkopen aan de hoogste prijs

Wilt u makkelijk en snel van uw wagen af te geraken, dan is de autoveiling de beste oplossing. Bovendien levert de veiling het hoogste bedrag op. In 87% van de gevallen levert uw bedrijfswagen meer op via de veiling dan via een zoekertje. U bereikt namelijk precies de kopers die meer voor uw wagen geven. De veiling is gesloten bestaat uit meer dan 5000 erkende garagisten en dealers. Zo bent u ervan verzekerd dat de koper altijd een erkend autobedrijf is welke ook daadwerkelijk het voertuig van u over koopt.

 

Binnen 1 dag verkopen

Het voordeel van Besteautobod.be is dat de veiling slechts 24 uur duurt en dat de aangesloten bedrijven geïnformeerd worden wanneer uw bedrijfswagen in de veiling wordt geplaatst. Zo kan het bieden sneller beginnen. De bedrijven kunnen ook zien wat er geboden is en daar overheen bieden. Dat u bedrijfsauto meer oplevert dan ergens anders is een ding dat vast staat. Het bod dat u ontvangt is vrijblijvend en verplicht u tot niets. U bent dus ook niet verplicht om het voertuig te verkopen. Zonder kosten te maken weet u binnen 1 dag precies wat uw bedrijfsbus, bedrijfswagen, bedrijfsauto, camion of camionette waard is.

 

Keuren is niet nodig

Het verkopen van uw bedrijfswagen kan heel snel gaan. Dit is mede omdat een keuring voor verkoop niet nodig is. U hoeft de wagen dus niet naar de keuring te brengen om een verkoopkeuring uit te laten voeren.

bedrijfsauto verkopen

Merken en types

Heeft u een bedrijfsbus, wagen, auto, camion of camionette? Dan bent u bij de autoveiling van Besteautobod aan het juiste adres. Ook wanneer u een Renault, Iveco, Mercedes, Isuzu, Citroen of ander merk heeft!

 

Meer gemak, snel geregeld

Meer gemak via de autoveiling want uw wagen wordt niet alleen bij u op locatie opgehaald, maar een keuring voor verkoop is ook overbodig. U maakt geen kosten voor het aanmelden of het verkopen. Zo weet u vooraf precies wat uw wagen waard is en u beslist of u deze verkoopt of niet.

 

Wilt u weten wat uw bedrijfsauto waard is? Meld hem dan vrijblijvend aan!